Leer mij de Langstraat kennen

Slider Hotspots en Routes

Routes

We nemen je mee op pad door de regio en wijzen je op bijzondere Hotspots. Er is genoeg tijd om onderweg te stoppen voor een activiteit of hapje en drankje. Aan jouw de keuze of je één of meerdere dagen wilt verblijven in de regio, waar je start en welke route je fietst.

Een ontvangen reactie: ‘Helemaal geweldig! Je komt op plaatsen waar je anders nooit komt’

Route door regio De Langstraat

De route is gefilmd en uitgezonden bij het fietsprogramma ‘Ga toch fietsen’ op Omroep Brabant. Krijg een beeld van de regio, de route en wat Hotspot Brabant  u verder te bieden heeft om er een leuk dagje uit van te maken.

Stap op de fiets en neem mee….

Laat je eens op een eigentijdse manier ondersteunen met de GRATIS App ‘Hotspot Brabant’. Hier is de route ‘Leer mij de Langstraat kennen’ in opgenomen welke is opgedeeld in twee kleinere routes: rood en blauw. Beide tussen de 40 en 45 kilometer lang. Liever iets korter? De app geeft aan op welke punten je de route kunt afsnijden. Liever iets langer? Koppel de rode en blauwe route aan elkaar; de app laat je zien waar het kan. Met behulp van GPS-signaal kun je precies zien waar je bent. Zodra je op pad bent en in de buurt komt van een Hotspot komt, krijg je een melding. Zo hoef je nooit een interessant punt te missen. Heb je behoefte aan een drankje, activiteit of overnachtingsplek? Kijk welke ondernemers in de buurt zijn en laat je je naar hen toe leiden.